Afgelopen Augustus(2022) namen we een gezellige groep mensen mee op vakantie. Nou ja vakantie?  

Zingen, yoga , theorie lessen, prive-zangsessies, een mooie wandeling, een pubquiz,een mooie avond met veel muziek om af te sluiten, heerlijk italiaans eten en wijn. Veel mooie gesprekken en gezelligheid , de week vloog om. Dit krijgt wat ons betreft zeker een vervolg.

Wil je dat wij je op de hoogte houden? Stuur ons dan even een mail, dat kan onderaan deze pagina. Hieronder een indruk.


Wat kun je verwachten tijdens de zang/yoga vakantie?

De nadruk ligt op het zingen. Er zijn niet zo heel veel dingen die in de buurt komen van het plezier om samen muziek te maken. Aan muziek maken wordt dan ook de meeste tijd besteed.Je kunt rekenen op 2 uur per dag samen zingen, een half uur per dag theorie (hoe werkt de stem eigenlijk?). Er is ruimte voor zangsessies per stemgroep en vragen stellen mag altijd. We beginnen de dag met ruim een uur yoga. Daarna een korte zangsessie om de stem op te warmen. Elke dag is er een ander thema waar je uitleg over krijgt en zingen we veel samen, Daarnaast heb je een paar uurtjes per dag om zelf in te vullen met bijvoorbeeld; lekker relaxen of wandelen in de mooie omgeving.

Tussen yoga en zingen bestaan veel overeenkomsten. Terug naar een goede en gezonde ademhaling. Dat is voor beiden de basis maar o zo moeilijk om vol te houden in het drukke dagelijkse leven. Als je zin hebt kun je de dag beginnen met een yogales. De oefeningen zijn niet moeilijk en hebben vrijwel direct effect. U merkt, het werkt.  

De inwendige mens

André en ik houden van het goede leven. Na het harde werken is het fijn om te genieten van lekker, gezond eten en een glas wijn op zijn tijd. Wij zullen ons uiterste best doen om jou zowel bij het ontbijt, lunch als diner te verwennen met smaakvolle gerechten. Heb je dieetwensen kun je dit aangeven.

Informatie over de zang/yoga vakantie

Naam
E-mailadres
Wat is je vraag?
Opmerkingen

*Over een CVT zangdocent.

info over een cvt teacher

Alleen zangdocenten die de 3 jarige opleiding aan het complete vocal instuut in Kopenhagen hebben gedaan mogen de "stamp" gebruiken. Deze "stamp" staat garant voor zangles op het allerhoogste niveau. Klik op de afbeelding voor meer info.

* Over een Yin yoga docent.

info over yin yoga

Andre heeft Yin yoga level 1 ,2 en 3 aan de AALO met goed gevolg afgelegd. In November start hij met level 3. Klik op de afbeelding voor meer info.