Zanggroep Mezzo-Forte.

In zanggroep Mezzo Forte zingen we elke week met een kleine groep zangeressen. Het doel is om zelf beter te gaan zingen, te leren van elkaar en zo elk nummer meerstemmig en op zijn mooist te laten horen.  


Mezzo Forte in de kleedkamer in Paradiso.


Mezzo Forte bestaat inmiddels 3 jaar en is een gezellige club geworden. We werken hard en we lachen ook hard. Vanaf begin September komen we elke donderdag avond bij elkaar en studeren dan een eigentijds repertoire in. Ik luister naar de klank en ben altijd op zoek naar verbetering.Je krijgt dus ook zangtechnische aanwijzingen. De methode die ik gebruik is Complete Vocal Technique (CVT). Dat is een duidelijke, heldere zangtechniek. De aanwijzingen zijn begrijpelijk voor iedereen. Je krijgt muziek mee, zowel op papier als toegang tot muziek op je computer, zodat je thuis kunt oefenen.

De zangklas wordt samengesteld uit een kleine groep zangers, alle stemmen, zowel solisten als koorzangers, zijn welkom. De zangklas zal niet groter zijn dan 12 personen.

Het repertoire bestaat uit popsongs o.a. Halleluja, Breathless, It,s raining men, Help, Price tag en You,re the inspiration.

Op de donderdagavond van 20:00 tot 22:00 werken we 24 weken in mijn zangruimte aan zangtechniek, meerstemmigheid en aan het neerzetten van een gave eindvoorstelling.  

Meer informatie over zanggroep Mezzo ForteDe kosten voor 24 lessen van 2 uur zijn € 399,-.

Dit is inclusief de bladmuziek en toegang tot de MP3 bestanden waarmee je thuis kunt oefenen.