Zanggroep Mezzo-Forte.

In zanggroep mezzo forte zingen we elke week met een kleine groep zangeressen. Het doel is om zelf beter te gaan zingen, te leren van elkaar en zo elk nummer meerstemmig en op zijn mooist te laten horen. Als je een koor te groot vind en solo zingen (nog) niet aandurft is dit echt iets voor jou! Momenteel is er plaats voor alle stemsoorten.Wat kun je verwachten?

Zingen kun je leren als je maar weet wat je moet doen. Tijdens het instuderen van de muziek leer je niet alleen welke melodie je moet zingen maar ook wat je moet doen om op jouw best te klinken.

Je krijgt dus ook zangtechnische aanwijzingen. De methode die ik gebruik is Complete Vocal Technique (CVT). Dat is een duidelijke, heldere zangtechniek. De aanwijzingen zijn begrijpelijk voor iedereen. Je krijgt muziek mee, zowel op papier als toegang tot muziek op je computer, zodat je thuis kunt oefenen.

Wij gaan 23 maal op donderdagavond repeteren en daarna geven we een (kleine) voorstelling in de Poterne bar op het Aagtenfort in Beverwijk. De zangklas wordt samengesteld uit een kleine groep zangers, alle stemmen, zowel solisten als koorzangers, zijn welkom. De zangklas zal niet groter zijn dan 12 personen.

Het repertoire bestaat uit popsongs o.a. Halleluja, Viva la vida, Help en A night like this, You,re the inspiration.

Op de donderdag avond van 20:00 tot 22:00 werken we in mijn zangruimte op het Aagtenfort in Beverwijk 23 avonden aan zangtechniek, meerstemmigheid en aan het neerzetten van een gave voorstelling. Er zijn 10 lessen gepland in 2017, 13 lessen in 2018. De voorstelling zal op een zondagmiddag in April zijn.


Meer informatie over zanggroep Mezzo Forte

Tarieven

De kosten voor 24 lessen van 2 uur zijn € 399,-.

Dit is inclusief de bladmuziek en toegang tot de MP3 bestanden waarmee je thuis kunt oefenen.