Zang & yoga vakantie

We hebben al een gezellig club bij elkaar (mannen en vrouwen). Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Aankomst op 22 augustus, vertrek 27 augustus.Dit jaar kun je met ons mee op op vakantie! Nou ja vakantie? Bereid je maar voor op een actieve tijd. Een vakantie waarin er veel gezongen wordt en waarin je volledig tot rust komt door de yogalessen, de prachtige natuur en niet te vergeten, heerlijk eten en drinken.

André is gecertificeerd *Yin yoga docent en ik ben *CVT zangdocent.

Samen kunnen we jou in het mooie Italië een onvergetelijke vakantie aanbieden.

Vlak onder het hoogste punt van de Monte Grande, die deel uitmaakt van de Alpes Maritimes, ligt op 1100 meter hoogte het landgoed Prati Piani. Op het 7 ha grote landgoed staan drie gebouwen; een villa, een bediendenwoning, die uit twee aparte verblijven bestaat, en een boerderij. Het complex bevind zich te midden van met loofbos en olijfgaarden bedekte heuvels, waar riviertjes – nog schoon genoeg voor forel – hun weg doorheen vinden. Eetbare paddenstoelen en tamme kastanjes treft u volop in deze omgeving, die tevens het woongebied vormt voor everzwijnen, vossen en dassen. Prati Piani heeft een eigen bron waarvan het water zich, lager in het dal, bij de rivier de Argentina voegt, die bij Arma di Taggia in zee stroomt. Alle woningen zijn geheel gerestaureerd door de nederlandse eigenaar en van alle gemakken voorzien. Zo is er o.a. een grote ruimte voor de zang en yoga activiteiten in geval van slecht weer en is er een moderne open keuken naast het gezellige inpandige restaurant. De deelnemers verblijven in de boerderij in een 2 persoonskamer. Uiteraard is het mogelijk (tegen een meerprijs) een eenpersoonskamer te boeken. André en ik verblijven, hoe kan het ook anders, in de bediendenwoning.

Meer info over Prati Piani


Wat kun je verwachten?

De nadruk ligt op het zingen. Er zijn niet zo heel veel dingen die in de buurt komen van het plezier om samen muziek te maken. Aan muziek maken wordt dan ook de meeste tijd besteed.Je kunt rekenen op 2 uur per dag samen zingen, een half uur per dag theorie (hoe werkt de stem eigenlijk?). Er is ruimte voor zangsessies per stemgroep en vragen stellen mag altijd. We beginnen de dag met ruim een uur yoga. Daarna een korte zangsessie om de stem op te warmen. Elke dag is er een ander thema waar je uitleg over krijgt en zingen we veel samen, Daarnaast heb je een paar uurtjes per dag om zelf in te vullen met bijvoorbeeld; lekker relaxen in de enorme tuin, een duik in het zwembad of een saunabezoek.

Tussen yoga en zingen bestaan veel overeenkomsten. Terug naar een goede en gezonde ademhaling. Dat is voor beiden de basis maar o zo moeilijk om vol te houden in het drukke dagelijkse leven. Als je zin hebt kun je de dag beginnen met een yogales. De oefeningen zijn niet moeilijk en hebben vrijwel direct effect. U merkt, het werkt.  

De inwendige mens

André en ik houden van het goede leven. Na het harde werken is het fijn om te genieten van lekker, gezond eten en een glas wijn op zijn tijd. De catering wordt verzorgd door de beheerders van Prati Piani, Hans en Lidia. Je mag ervan uitgaan dat zij hun uiterste best doen om zowel bij het ontbijt, lunch als diner jou te verwennen met gerechten uit de italiaanse keuken. Heb je dieetwensen kun je dit aangeven.

En verder...


De omgeving van Prati Piani is prachtig. Wij gaan er twee keer op uit. Één keer pootje baden en ijs eten in Badaluco en we lunchen een keer in een naburig dorp.

Blijf je liever lekker in de schaduw liggen met een goed boek? Dat is uiteraard ook goed.

In Prati Piani mag veel en niets moet. Het is tenslotte ook vakantie!


Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 650 per persoon. Je deelt dan een 2 persoons slaapkamer.

Wil je alleen op een kamer betaal je € 750.

Per 3 slaapkamers is er een badkamer beschikbaar.

De prijs is inclusief ontbijt, lunch en diner. Koffie, thee en drankjes (bier, fris en wijn) vallen hier ook onder.

De prijs is exclusief een vliegticket, je moet dus zelf een retourticket naar luchthaven Nice kopen .

Wij regelen transfer van en naar het vliegveld als je aankomt en vertrekt op het door ons voorgestelde tijdstip.

Je kunt uiteraard ook met de auto komen.

Wil je meer informatie vul dan het onderstaande formulier in. Ik kom er dan zo snel mogelijk op terug.

Informatie over de zang/yoga vakantie

*Over een CVT zangdocent.

info over een cvt teacherAlleen zangdocenten die de 3 jarige opleiding aan het complete vocal instuut in Kopenhagen hebben gedaan mogen de "stamp" gebruiken. Deze "stamp" staat garant voor zangles op het allerhoogste niveau. Klik op de afbeelding voor meer info.

* Over een Yin yoga docent.

info over yin yoga

Andre heeft Yin yoga level 1 ,2 en 3 aan de AALO met goed gevolg afgelegd. In November start hij met level 3. Klik op de afbeelding voor meer info.